Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Blog

Welkom op de blogpagina van Topbloemen.nl! Laat je inspireren door de nieuwste trends, producten en bloementips. Op deze pagina vind je blogs, bloementips, nieuwtjes en andere relevante nieuwsberichten over samenwerkingen en campagnes. Zo ben je altijd op de hoogte over wat er speelt rondom Topbloemen.nl.

32x niet-giftige bloemen voor in huis

15 februari 2024

Met spelende kinderen, een baby of huisdieren is het niet alleen oppassen geblazen voor puntige tafelhoeken en breekbare spullen, maar ook voor de bloemen die gezelligheid geven aan de chaos. Sommige bloemen kunnen namelijk giftig zijn voor mens en dier, maar in dit blog vertellen we juist alles over bloemen die je wél in huis mag halen

32 niet-giftige bloemen

34x liefdesteksten voor valentijn

17 januari 2024

Je geliefde verrassen met een leuke kaart voor valentijn of gewoon zomaar, wordt natuurlijk altijd gewaardeerd. Maar welke valentijn tekst is leuk om op je valentijnskaart te schrijven? Of je nou een lange gevoelige liefdes tekst zoekt voor hem, een korte lieve teksten voor haar óf een tekst voor een geheime liefde; wij helpen je op weg met deze 34 romantische liefdesteksten!

34 liefdesteksten voor valentijn

Voorkom hangende tulpen! Hierbij 11 tips om tulpen mooi te houden

8 januari 2024

De tulp; een schitterende bloem die je vaak als bos koopt of terugvindt in een gemengd boeket. Het is een prachtige bloem, waarbij soms al snel het kopje gaat hangen. Dat is natuurlijk niet hoe je ze in de vaas wilt zien staan. Daarom geven wij je in dit blog 11 tips om je tulpen langer mooi te houden en te voorkomen dat de tulp slap gaat hangen. Zo geniet je nog langer van jouw boeket!

11 verzorgingstip voor tulpen

Goede doelen boeket overzicht 2024

4 januari 2024

Bij Topbloemen.nl steunen we met ons goede doelen boeket iedere maand een CBF erkend goed doel. Naast het helpen van mensen om hun persoonlijke boodschap over te brengen met een prachtig boeket, willen we ons namelijk ook graag inzetten voor een groter doel. Door middel van een gelddonatie helpen we goede doelen met hun missie om de wereld een stukje beter te maken.

Overzicht goede doelen boeketten 2024

DIY kerststukje maken van kerstbloemen

7 december 2023

Kersttijd! Een periode van gezelligheid, glinsterende lichtjes en natuurlijk de onweerstaanbare charme van kerstbloemen en kerststukjes. In dit blog geven wij je tips om zelf een stukje voor kerst te maken.

Maak je eigen kerststukje

Amaryllis verzorgen, feiten en meer

15 november 2023

De amaryllis.. een echte must-have tijdens de feestdagen. Maar wat weet jij allemaal over deze prachtige bloem? In dit blog lees je alles over waar de bloem vandaan komt, hoe je de amaryllis verzorgt en meer.

Zo verzorg je een amaryllis

Topbloemen.nl komt als beste uit de test bij Kassa

13 november 2023

Kassa testte waar je het beste online rouwboeketten en -stukken kan bestellen. De beste uit de test is Topbloemen.nl met een dikke 8 voor zowel het rouwboeket als het rouwstuk, het hoogste cijfer van allemaal.

Topbloemen als beste getest bij Kassa

Giftige bloemen voor huisdieren

3 oktober 2023

Bijna iedereen is gek op bloemen, maar geldt dat ook voor onze trouwe viervoeter? Wist je dat sommige bloemen giftig zijn voor honden en katten? Wij vertellen je met welke bloemsoorten je deze herfst een beetje op moet passen. Zo kan niet alleen jij, maar ook je geliefde huisdier lekker genieten van de mooie boeketten van Topbloemen.nl

Giftige bloemen voor huisdieren

Alles over herfstboeketten

5 september 2023

De herfst is een seizoen vol betoverende transformaties en zorgt dan ook voor schilderachtige landschappen en een warm kleurenpalet. Bladeren kleuren van groen naar geel, oranje en rood en herfstbloemen komen in bloei, waaruit weer prachtige herfstboeketten ontstaan. Maar weet jij hoe de herfstkleuren tot stand komen of wat typische herfstbloemen zijn?

Alles over herfstboeketten

Weetjes en tips over Pioenrozen

6 juni 2023

De Pioenroos… een favoriet van velen. Maar wat weet je al over de Pioenroos? In deze blog lees je er van alles over. Van een stukje geschiedenis tot aan de tips om optimaal van de Pioenroos te kunnen genieten.

Kom meer te weten over de pioenroos

De favoriete voorjaarsbloemen

20 april 2023

Wil jij inspiratie opdoen over de mooiste voorjaarsbloemen? In deze blog lees je alles over de favoriete bloemen van dit seizoen en in welke boeketten ze deze maand te vinden zijn.

De favoriete voorjaarsbloemen

Het goede doelen boeket in 2023

22 februari 2023

Iedere maand steunt Topbloemen.nl een goed doel door middel van het goede doelen boeket. Ook in 2023 is dit niet anders. Ben jij benieuwd welke organisaties wij dit jaar steunen of wil je een goed doel opgeven? Lees dan snel verder.

Overzicht goede doelen boeketten 2023

Hoe verras je jouw liefde op Valentijnsdag?

6 februari 2023

Ben je op zoek naar een iets origineels? Naast rozen zijn er ook andere boeketten waar jij jouw Valentijn mee kunt verrassen. Lees hier meer over met welke boeketten jij jouw Valentijn kunt verrassen.

Verras je geliefde op valentijnsdag

Goede doelen boeket overzicht 2022

16 januari 2023

Iedere maand steunt Topbloemen.nl een goed doel door middel van het goede doelen boeket. Wil je weten welke goede doelen wij hebben gesteund en wat het donatiebedrag is? Lees dan ons goede doelen boeket overzicht 2022.

Overzicht goede doelen boeketten 2022

Gezien op Linda.nl

17 oktober 2022

Patrick Martens gaat in de serie Boeketreeks samen met LINDA.-lezers op pad om bijzondere mensen in hun leven te verrassen met een boeket van Topbloemen.nl. Bekijk de vrolijke, grappige en soms ingrijpende verhalen achter het boeket nu in de serie!

Bekijk alle afleveringen