Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Blog

Welkom op de blogpagina van Topbloemen.nl! Laat je inspireren door de nieuwste trends, producten en bloementips. Op deze pagina vind je blogs, bloementips, nieuwtjes en andere relevante nieuwsberichten over samenwerkingen en campagnes. Zo ben je altijd op de hoogte over wat er speelt rondom Topbloemen.nl.

De favoriete voorjaarsbloemen

20 april 2023

Wil jij inspiratie opdoen over de mooiste voorjaarsbloemen? In deze blog lees je alles over de favoriete bloemen van dit seizoen en in welke boeketten ze deze maand te vinden zijn.

Het goede doelen boeket in 2023

22 februari 2023

Iedere maand steunt Topbloemen.nl een goed doel door middel van het goede doelen boeket. Ook in 2023 is dit niet anders. Ben jij benieuwd welke organisaties wij dit jaar steunen of wil je een goed doel opgeven? Lees dan snel verder.

Hoe verras je jouw liefde op Valentijnsdag?

6 februari 2023

Ben je op zoek naar een iets origineels? Naast rozen zijn er ook andere boeketten waar jij jouw Valentijn mee kunt verrassen. Lees hier meer over met welke boeketten jij jouw Valentijn kunt verrassen.

Goede doelen boeket overzicht 2022

16 januari 2023

Iedere maand steunt Topbloemen.nl een goed doel door middel van het goede doelen boeket. Wil je weten welke goede doelen wij hebben gesteund en wat het donatiebedrag is? Lees dan ons goede doelen boeket overzicht 2022.

Gezien op Linda.nl

17 oktober 2022

Patrick Martens gaat in de serie Boeketreeks samen met LINDA.-lezers op pad om bijzondere mensen in hun leven te verrassen met een boeket van Topbloemen.nl. Bekijk de vrolijke, grappige en soms ingrijpende verhalen achter het boeket nu in de serie!