Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Blog

Welkom op de blogpagina van Topbloemen.nl! Laat je inspireren door de nieuwste trends, producten en bloementips. Op deze pagina vind je blogs, bloementips, nieuwtjes en andere relevante nieuwsberichten over samenwerkingen en campagnes. Zo ben je altijd op de hoogte over wat er speelt rondom Topbloemen.nl.

Amaryllis verzorgen, feiten en meer

15 november 2023

De amaryllis.. een echte must-have tijdens de feestdagen. Maar wat weet jij allemaal over deze prachtige bloem? In dit blog lees je alles over waar de bloem vandaan komt, hoe je de amaryllis verzorgt en meer.

Topbloemen.nl komt als beste uit de test bij Kassa

13 november 2023

Kassa testte waar je het beste online rouwboeketten en -stukken kan bestellen. De beste uit de test is Topbloemen.nl met een dikke 8 voor zowel het rouwboeket als het rouwstuk, het hoogste cijfer van allemaal.

Giftige bloemen voor huisdieren

3 oktober 2023

Bijna iedereen is gek op bloemen, maar geldt dat ook voor onze trouwe viervoeter? Wist je dat sommige bloemen giftig zijn voor honden en katten? Wij vertellen je met welke bloemsoorten je deze herfst een beetje op moet passen. Zo kan niet alleen jij, maar ook je geliefde huisdier lekker genieten van de mooie boeketten van Topbloemen.nl

Alles over herfstboeketten

5 september 2023

De herfst is een seizoen vol betoverende transformaties en zorgt dan ook voor schilderachtige landschappen en een warm kleurenpalet. Bladeren kleuren van groen naar geel, oranje en rood en herfstbloemen komen in bloei, waaruit weer prachtige herfstboeketten ontstaan. Maar weet jij hoe de herfstkleuren tot stand komen of wat typische herfstbloemen zijn?

Weetjes en tips over Pioenrozen

6 juni 2023

De Pioenroos… een favoriet van velen. Maar wat weet je al over de Pioenroos? In deze blog lees je er van alles over. Van een stukje geschiedenis tot aan de tips om optimaal van de Pioenroos te kunnen genieten.

De favoriete voorjaarsbloemen

20 april 2023

Wil jij inspiratie opdoen over de mooiste voorjaarsbloemen? In deze blog lees je alles over de favoriete bloemen van dit seizoen en in welke boeketten ze deze maand te vinden zijn.

Het goede doelen boeket in 2023

22 februari 2023

Iedere maand steunt Topbloemen.nl een goed doel door middel van het goede doelen boeket. Ook in 2023 is dit niet anders. Ben jij benieuwd welke organisaties wij dit jaar steunen of wil je een goed doel opgeven? Lees dan snel verder.

Hoe verras je jouw liefde op Valentijnsdag?

6 februari 2023

Ben je op zoek naar een iets origineels? Naast rozen zijn er ook andere boeketten waar jij jouw Valentijn mee kunt verrassen. Lees hier meer over met welke boeketten jij jouw Valentijn kunt verrassen.

Goede doelen boeket overzicht 2022

16 januari 2023

Iedere maand steunt Topbloemen.nl een goed doel door middel van het goede doelen boeket. Wil je weten welke goede doelen wij hebben gesteund en wat het donatiebedrag is? Lees dan ons goede doelen boeket overzicht 2022.

Gezien op Linda.nl

17 oktober 2022

Patrick Martens gaat in de serie Boeketreeks samen met LINDA.-lezers op pad om bijzondere mensen in hun leven te verrassen met een boeket van Topbloemen.nl. Bekijk de vrolijke, grappige en soms ingrijpende verhalen achter het boeket nu in de serie!