Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Goede doelen boeket overzicht 2024

Bij Topbloemen.nl steunen we met ons goede doelen boeket iedere maand een CBF erkend goed doel. Naast het helpen van mensen om hun persoonlijke boodschap over te brengen met een prachtig boeket, willen we ons namelijk ook graag inzetten voor een groter doel. Door middel van een gelddonatie helpen we goede doelen met hun missie om de wereld een stukje beter te maken.

Januari 2024 - Kinderpostzegels

Kinderpostzegels is dé goededoelenorganisatie met en voor kinderen en staat voor gelijke kansen voor kinderen. Heel veel kinderen staan met 10-0 achter in het leven. Door problemen thuis, armoede en eenzaamheid kunnen zij niet het beste uit zichzelf halen. Kinderpostzegels is er voor deze kinderen. Want ieder kind verdient gelijke kansen. Samen met kinderen zorgt Kinderpostzegels voor prikkelende programma’s die kinderen steviger in hun schoenen zetten, dichtbij en ver weg. Kinderpostzegels maakt 365 dagen per jaar het verschil met en voor kinderen.

BESTEL NU

In 2023 hebben wij ook iedere maand een mooi bedrag gedoneerd aan een CBF erkend goed doel. Klik hieronder voor meer informatie. 

Goede doelen boeket overzicht 2023

Hoe werkt het? 

Iedere maand wijden we één boeket uit het assortiment aan een goed doel. Klanten doneren automatisch bij aankoop van het boeket € 2,50 aan het goede doel – dit bedrag is verrekend in de prijs van het boeket - Topbloemen.nl verdubbelt dit bedrag. Per verkocht boeket gaat er dus € 5,- naar het doel van de maand.

Werk je zelf bij een CBF erkend goed doel en wil je dat jouw stichting ook eens het goede doel van de maand is? Ga naar https://topbloemen.nl/pitchformulier-goede-doel en vul het pitchformulier in.