Onze andere merken

Zakelijk | Inloggen

Uitstekend! 9,1

Uit 31098 beoordelingen

thuiswinkel
koos papeleu
Nijmegen
prima prima
8
1 uur geleden
Marc
Deventer
Mooi boeket, goede aflevering Zeer tevreden maar wat zijn de bloemen duur op dit moment. Vorig jaar betaalde je voor een boeket als dit de helft.
9
2 uur geleden
J.Th.
Neede
Uitstekend Prima service, al voor de vierde maal. Vanzelfsprekend ligt dat aan de bloemist die de order uit moet voeren, maar tot nu toe alleen maar tevreden.
9
2 uur geleden
Anita
Ter Apelkanaal
Prima service Heb een mooi bloemstuk bestelden dit is volgens afspraak dezelfde dag nog bezorgd. Foto laat bijna hetzelfde bloemstuk zien als de website. Super gedaan.
8
2 uur geleden
Assen
altijd mooie bos en keurig op tijd altijd positieve reacties van de ontvangers. b.v. een foto van na ruim een week: "ze staan nog zo mooi"
9
3 uur geleden
Alle
IJmuiden
Snelle service Fijn dat dit bedrijf bestaat!
8
3 uur geleden
Ronald
‘s-Hertogenbosch
Goed verzorgd door de bloemist Mijn schoondochter is er goed over te spreken was een mooi boeket zoals ik had besteld
9
4 uur geleden
Yvonne
Rijswijk
Leuk Fijne reactie van mijn vrienden. Ze vonden de bloemen erg mooi
8
5 uur geleden
Kristin Van Wolvelaer
Mortsel
Zéker voor herhaling vatbaar! De bestelling verliep heel vlot. Achteraf kreeg ik een telefoontje van de bestemmeling. Ze was zéér blij met het mooie boeket. Ik neem aan dat alles tiptop in orde was. Ik kan Topbloemen.be dus enkel aanbevelen en zal zeker nogmaals van hun diensten gebruik maken als ik zelf ergens niet geraak.
10
5 uur geleden
Jos
Westervoort
Goed Bericht ontvangen, dat het een mooi boeket is.
9
6 uur geleden

Wij verzamelen reviews via Klantenvertellen

Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van klantenvertellen.

Lees meer