Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Uitstekend! 9,1

Uit 10622 beoordelingen

Thuiswinkel waarborg
Ineke
Houten
Snel geregeld Handig en snel te regelen via de site, mooie boeketten, maar wel wat prijzig als je de verzendkosten er nog bij rekent.
8
12 uur geleden
Wil
Wildeman
Uitstekend Mooie verse boeketten en super snel geleverd!
10
13 uur geleden
Monica
Roemenie
Super goed Prachtig boeket,op tijd gebrachr prima service
10
13 uur geleden
Thea Bakker
Uithoorn
Uitstekend De ontvanger vond het boeket prachtig en heeft een foto aan mij gestuurd. Was inderdaad heel erg mooi!
9
13 uur geleden
Jacqueline
Sint Maarten
Top Alles is goed gegaan en de bloemen zijn prachtig volgens mijn moeder
9
1 dag geleden
Jaap
Leusden
Uitstekende service We werden gebeld door de ontvangers, ze waren heel blij met het prachtige boeket, ze hadden een foto bijgevoegd en daardoor snapten wij waarom ze zo blij waren. Prachtig!!!!
10
1 dag geleden
Marie-José
Vanzac Frankrijk
Topbloemen zijn TOP! Bestellen altijd via Topbloemen. Je kan snel, makkelijk bestellen via een overzichtelijke site, en dat vanuit Zuid-Frankrijk! Raad het altijd aan anderen aan! Mijn moeder was super blij met het prachtige “middel” grote boeket! Tip: zou fijn zijn als je ook een klein tafel boeketje kon bestellen of bv, hyacinten, blauwe druifjes, narcissen in het voorjaar!
9
1 dag geleden
Ernst-Jan
Kaldenbach
Top Top
9
1 dag geleden
Jaap Denissen
Oisterwijk
Top! Volgende dag mooie bos geleverd Top! Volgende dag mooie bos geleverd
9
1 dag geleden
Theo
Oosterhout
Geen mooi boeket Erg veel groen, slechts een paar bloemen en de gerbera hing er bij aankomst al verlebberd bij. Een saai boeket met weinig/geen relatie tot boeket Marlot dat was besteld. Topbloemen heeft na ontvangst van onze beoordeling bijzonder professioneel en snel gereageerd. Wij werden onmiddellijk opgebeld en er werd vriendelijk en begripvol geluisterd. Een nieuw boeket wordt snel geleverd en de zaak is tot onze volle tevredenheid opgelost.
10
1 dag geleden

Wij verzamelen reviews via Klantenvertellen

Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van klantenvertellen.

Lees meer