Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Paasboeketten

Ons paasboeketten assortiment is momenteel niet verkrijgbaar. Neem een kijkje op onze homepage voor het huidige assortiment.  

Pasen is het moment waarop we de lente verwelkomen en samen zijn met familie en vrienden om te genieten van lekker eten en leuke activiteiten zoals paaseieren verstoppen. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van paasbloemen? Ze brengen zo'n mooie sfeer en vreugde in huis. Dus waarom niet wat extra vrolijkheid toevoegen aan deze Pasen door een paasboeket te bestellen? En het beste deel is dat je dat gewoon online kunt doen! Het is superhandig en je kunt gemakkelijk een vleugje lente naar jezelf of naar iemand anders sturen, zelfs als je niet persoonlijk bij elkaar kunt zijn.

Vóór 13:00 besteld is dezelfde dag in huis!

Pasen is pas compleet wanneer er een prachtig paasboeket op tafel staat. Wil je iemand met Pasen graag verrassen met paasbloemen? Of wil je jezelf verwennen met een vrolijk boeket? In beide gevallen kies je bij Topbloemen.nl een geschikt paasboeket uit dat je laat bezorgen op een adres naar keuze. De datum van bezorging bepaal je zelf wanneer je een bestelling plaatst. Ben je wat laat met bestellen? Dat is geen enkel probleem! Plaats je bestelling voor 13.00 uur en onze regionale bloemisten zorgen ervoor dat jouw paasbloemen nog op dezelfde dag worden bezorgd.

Ontdek ons diverse assortiment paasboeketten

Pasen valt in de lente, maar welke bloem hoort bij Pasen? Van vrolijke plukboeketten in alle kleuren van de regenboog tot aan prachtige manden gevuld met de symbolische bloemen van het seizoen. Denk aan betoverende narcissen, geurige hyacinten en charmante blauwe druifjes. Met zoveel keuze is er voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar een levendige explosie van kleur of een verfijnde en traditionele paasgroet. Hoe verzorg je deze paasbloemen? Onze boeketten verzorg je zoals ieder ander boeket, maar bij de bollen in de mand moet je op andere dingen letten. In de bollen zelf zit al veel voeiding. Zorg daarom dat deze nooit teveel water krijgen, anders gaat de bol rotten:

  • Klein beetje vochtig houden
  • Zet ze op een lichte plek (zon/half zon)

Minstens zeven dagen genieten van een paasboeket

Wanneer je bloemen bestelt voor Pasen wil je natuurlijk wel dat deze lang vers blijven. Door bij Topbloemen.nl te bestellen, weet je zeker dat jouw paasbloemen vers worden bezorgd. Op de dag van bezorging gaat één van onze regionale bloemisten namelijk voor jou aan de slag met de meest verse bloemen van de veiling. Met zorg stellen zij het door jou gekozen paasboeket samen. Door gebruik van regionale bloemisten, blijft de vervoertijd kort. Hierdoor ben je te allen tijde verzekerd van paasbloemen die lang vers blijven. Je hebt zelfs een zeven-dagen-vers-garantie. Maar van onze klanten horen we vaak dat de bloemen tot wel twee weken kunnen staan.

In slechts drie stappen heb je jouw paasbloemen besteld

Het bestellen van paasbloemen is via onze webshop zo gedaan. Je hoeft slechts drie stappen door te lopen om een prachtig paasboeket van de regionale bloemist te laten bezorgen.

  1. Allereerst kies je de mooiste paasbloemen uit en voeg je hier eventueel een kaartje of iets anders aan toe.
  2. Vervolgens vul je het gewenste bezorgadres in en de gewenste bezorgdatum.
  3. Tot slot rond je de bestelling af door je eigen gegevens in te vullen, de gewenste betaalmethode uit te kiezen en af te rekenen. Zo eenvoudig kan het bestellen van paasbloemen zijn!

Geniet van een vrolijk paasboeket

Een mooi paasboeket is een leuke afwisseling voor de standaard paastak en kan heel wat gezelligheid brengen in een woonkamer. Wil je iemand verrassen met een vrolijk paasboeket? Of wil je jezelf verwennen door een paasboeket thuis te laten bezorgen? Kies dan uit een van onze zorgvuldig geselecteerde paasboeketten en plaats je bestelling. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice via 088 110 8000.

Lees meer