Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Over Topbloemen.nl

Mensen blij maken. Dat is de passie van oprichter Edwin van Arkel en daarom is hij in 1999 gestart als zelfstandig bloemist in Hoofddorp. Door de toenemende vraag om boeketten te bezorgen verspreid door heel Nederland, is Edwin samenwerkingen aangegaan met bloemisten door heel het land. In 2005 sprong hij in het diepe: als één van de eerste retailers stapte hij volledig over op online verkoop. Hij creëerde een sterk leveranciersnetwerk van regionale bloemisten in heel Nederland: het Topbloemen.nl netwerk. Samen met hen werkte hij continu aan de kwaliteit en dienstverlening van Topbloemen.nl, waardoor mensen overal kwaliteitsboeketten kunnen laten bezorgen. Hierdoor groeide het bedrijf al in 2015 uit tot marktleider op het gebied van online bloemen verkoop.

Maar hoe groot Topbloemen.nl ook is, één ding houden we kraakhelder voor ogen: jouw persoonlijke boodschap met zorg en aandacht overbrengen naar de ontvanger met een prachtig boeket. Gebonden en bezorgd door een regionale bloemist bij jou in de buurt.

En het mooie is: het is supersnel geregeld. Met een paar klikken heb jij niet alleen een boeket geregeld, maar ook een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Een liefdevol gebaar waarmee je iemand even aandacht geeft en laat voelen; hey ik denk aan je. Zo kun je ook op afstand toch een beetje dichtbij zijn.

Topbloemen.nl

Omdat ik aan je denk.

Bekijk onze video

Over Topgeschenken Nederland B.V.

Topbloemen.nl is onderdeel van het bedrijf Topgeschenken Nederland BV waar ook de websites Topbloemen.be, Toptaarten.nl, Topfruit.nl en Topgeschenken.nl onder vallen. 

Wij willen mensen verbinden door het overbrengen van hun persoonlijke boodschap met een passende attentie, hoe groot of klein dan ook. Samen met een vers gebonden boeket, een ambachtelijke taart, een goed gevulde fruitkist of ander type geschenk bezorgen wij een goed gevoel, bij de ontvanger én bij jou. Dat is altijd de moeite waard.
Wie verras jij met een prachtig boeket?

Ontdek onze boeketten.

De mensen achter Topbloemen.nl

Lees meer over de mensen achter Topbloemen.nl.

Vacatures

Werken bij Topbloemen.nl? Bekijk onze vacatures!