Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Pioenrozen

Ons pioenrozen assortiment is momenteel niet verkrijgbaar. Neem een kijkje op onze homepage voor het huidige assortiment.  

Het is tijd voor pioenrozen

Ben je op zoek naar een mooi boeket in gemengde kleuren of een basiskleur? Kies voor een boeket met pioenrozen. Deze tropische verrassing onder de bloemen lijkt uit verre landen te komen, maar er is niets zo Hollands als pioenrozen. En daarom is het dan ook nu het moment om deze bijzondere bloemen in huis te halen of cadeau te doen.

Bloeitijd van de pioen

Wanneer de pioen bloeit, is sterk afhankelijk van het weer. Bij Topbloemen.nl kun je deze prachtige bloem meestal bestellen in de maand juni. Soms bloeit de pioenroos ook al in mei.

Een kleurrijke verschijning

De pioenrozen zijn er in verschillende kleuren. Dus niet alleen de volle bloem zorgt ervoor dat ze zo populair zijn. Je kunt de boeketten met pioenrozen in de mooiste kleuren krijgen. Daarom passen ze ook bij iedere gelegenheid. Wil je een boeket pioenrozen laten bezorgen? Dan kies je voor een boeket in verschillende tinten roze of rood. Uiteraard kan het boeket gemengd van kleur zijn, maar het is ook mogelijk om een boeket met alleen roze pioenrozen te kiezen.

Altijd een vers boeket in huis

Omdat pioenrozen maar een korte periode in het jaar vers verkrijgbaar zijn, wil je natuurlijk ook zolang mogelijk genieten van je boeket. Bij Topbloemen.nl weet je zeker dat de pioenrozen die je gaat bestellen, altijd vers afgeleverd worden. Of je ze nu laat versturen naar een familielid, een goede vriendin of naar jezelf, wij werken samen met meer dan 300 bloemisten die door het hele land gevestigd zijn. Daarom is er altijd een bloemist in de buurt van het afleveradres. Als je de pioenrozen online via Topbloemen.nl bestelt, vindt de samenstelling van het boeket pas op de dag van bezorging plaats. Dat geeft nog een extra garantie op de versheid van het boeket.

Kies voor gemak en laat je verse pioenrozen bezorgen

Wil je graag een mooi boeket pioenrozen in huis hebben, maar heb je geen tijd om zelf naar de bloemist te gaan? Dan bestel je eenvoudig en snel bij Topbloemen.nl. Kies op de site welk boeket je het mooist vindt en geef aan hoe groot het boeket pioenrozen moet worden. Je hebt hierbij keuze uit verschillende groottes. Wil je de pioenrozen cadeau doen? Dat kan natuurlijk ook. En om het de ontvanger gemakkelijk te maken, bestel je er meteen nog een passende vaas bij. Geef vervolgens aan op welke dag het boeket bezorgd moeten worden. Vergeet ook niet om er een kaartje bij te doen als het een cadeau is. Dat maakt het geven van een boeket pioenrozen nog persoonlijker.

Lees meer