Our other brands

Zakelijk | Log in

Excellent! 9,1

From 30079 reviews

thuiswinkel
MEE Zuid Holland Noord
Den Haag
mooie bloemen, levering op tijd de klanten zijn altijd blij met de bloemen.
9
3 days ago
Lieneke
Katlijk
Prima! Goed en vlot kunnen bestellen en keurig afgeleverd.
8
3 days ago
Aad
Noordwijkerhout
Excellent Bestellen,….betalen…..blije mensen…..altijd goed!
10
3 days ago
Elzelina.
Delft
Mooi boeket. Zag er uit als op de foto op de site!
10
3 days ago
Koert
Haren
Snelle bezorging Bos bloemen besteld en op dezelfde dag ongeveer 1.5 uur later al bezorgd. De naam Top bloemen is Top!
10
4 days ago
Stefan Theys
Stabroek. België
Uitstekende service. Ik ben heel tevreden over topbloemen. Heb hier in het verleden al een paar keer gebruik van gemaakt en ga dit in de toekomst nog doen. Dank je topbloemen
10
4 days ago
E. v.d. Broek
Breda
Top kwaliteit en service Je krijgt exact wat je mag verwachten.TOP bloemen
10
4 days ago
Matty
Breda
Voor herhaling vatbaar Maar gebruik van gemaakt. 1x waren de bloemen minder en werd er n nieuw boeket gestuurd. Daar was mijn pa erg blij mee. Dus gaat er iets mis het is fijn dat t door Top Bloemen wordt opgelost.
10
4 days ago
Frank
Rotterdam
Goed Goed
10
4 days ago
Suzanne
Doetinchem
Kleine moeite, groot plezier Ik gebruik vaak de diensten van Topbloemen. Er worden altijd mooie boeketten bezorgd. Altijd op de dag die ik heb aangegeven. Er is veel keus op de website. De prijzen zijn passend.
10
4 days ago

All reviews are checked for authenticity. This way you can be sure that the reviews you read here come from real customers. After purchase we invite all our customers to leave a review. If we are not sure that a review is from a customer who bought something, we ask for proof of purchase. This way we prevent fake reviews. If a review is posted after products or services have been delivered for free or in a paid cooperation, this is clearly stated. More information can be found on the review page of klantenvertellen.

Read more