Our other brands

| Log in Shopping cart

Excellent! 8,7

From 4488 reviews

Thuiswinkel waarborg
Wim
Lieshout
Top Nette bos bloemen, keurig opgemaakt.
10
7 hours ago
Irene Runge
Meppel
wat een super snelle bezorging!!!!Geweldig!!! ik heb er langer over gedaan om mijn bestelling te plaatsen, dan jullie deden over de verwerking plus bezorging van mijn bestelling! Van Meppel naar Wehe den Hoorn.
10
11 hours ago
Mildred
Amsterdam
Topbloemen doet wat ze beloven Verse bloemen, afgeleverd op afgesproken dag.
10
1 day ago
Linsey
Sint Willebrord
Super Aan de dure kant, maar zeker handig!
10
1 day ago
Corry
Roermond
Prachtig Bloemen besteld voor de zieke moeder van een goede vriendin. Mooie bos en netjes afgeleverd
8
1 day ago
Hanna
Ede
Prachtige bos bloemen! Vriendin was erg tevreden, mooie bos bloemen en het was snel bezorgd. Super.
10
1 day ago
Marianne
Hantum
Goeie ervaring, ik zou voor een volgende keer weer hier bestellen. Mooie bos bloemen met slingers en chocola geleverd. Ook fijn dat je een mail krijgt als het afgeleverd is. Dat was trouwens op de afgesproken dag, dus alles ging prima!
10
1 day ago
klaske
nunspeet
Top bloemen!!! Gevraagd een foto te maken van de bos bloemen en zo heb ik een indruk van een prachtige bos bloemen !!!! Hangt ook af van de plaatselijke bloemist.
8
1 day ago
Anita
Kerkrade
Vriendin erg blij Mooie bos bloemen, bezorgd op de dag als afgesproken. Top!
10
1 day ago
Marry
Barendrecht
Tevreden Mooie gebruiksvriendelijke site, bloemen zagen eruit als op het plaatje. Snelle afhandeling -goede service .
10
1 day ago

We collect reviews via Klantenvertellen

All reviews are checked for authenticity. This way you can be sure that the reviews you read here come from real customers. After purchase we invite all our customers to leave a review. If we are not sure that a review is from a customer who bought something, we ask for proof of purchase. This way we prevent fake reviews. If a review is posted after products or services have been delivered for free or in a paid cooperation, this is clearly stated. More information can be found on the review page of klantenvertellen.

Read more