Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Uitstekend! 8,6

Uit 4174 beoordelingen

Thuiswinkel waarborg
G
Hhw
Gewoon perfect Geweldig
8
3 uur geleden
Elisabeth
Vriezenveen
Top! De bloemen waren prachtig en de behandeling zeer correct. Dankuwel.
10
16 uur geleden
Marjolein
Alkmaar
Geweldig Altijd een goeie bestelling en goed op de afgesproken datum bezorgd Djw
10
18 uur geleden
Petra Muller
Curacao
Makkelijk besteld, snel bezorgd en een zeer tevreden jarige. Medium bosje bloemen besteld voor mijn jarige vriendin in Nederland, vrijwel altijd een uitdagend avontuur vanuit Curacao. Voor het eerst Topbloemen.nl geprobeerd, en het was een supersimpele ervaring, wat een verademing. Het medium bosje was zo groot dat mijn vriendin 2 vazen moest gebruiken :) Ik zal voortaan altijd hier bestellen! Absolute aanrader.
10
19 uur geleden
Muhamed Zukic
Roermond
Geweldig Bloemen zagen er mooier uit dan op de foto.
10
19 uur geleden
Jacobien
Odijk
Mooie bos bloemen, netjes en op tijd geleverd! Topbloemen is betrouwbaar!
8
22 uur geleden
Gezbel
Zwolle
Niet vers Een boeket bloemen besteld voor iemand die 21 mei jarig was. Dag later bloemen verwelken. De betreffende bloemist is gebeld en die heeft het gelukkig goed opgelost en zelfde dag een nieuw boeket bezorgd. Maar het lijkt er op dat in eerste instantie een oud boeket is bezorgd. Hoopten ze dat iemand het wel zou accepteren? Dat vind ik echt niet kunnen. Ik ben dit niet van Topbloemen gewend. Betreffende bloemist maakt het blijkbaar niet uit dat Topbloemen slechte reviews krijgt.
8
22 uur geleden
Silvia
Chierandjoe
Super Mooi boeket en netjes bezorgt.
10
22 uur geleden
Hannie
Limburg
Super Site prima, makkelijk om te bestellen. Je krijgt door wanneer dd bestelling afgeleverd is.
8
23 uur geleden
Arenda
Zwolle
Top We hadden aangegeven dat alleen in de ochtend bezorgd kon worden bij de ontvanger en hier hebben ze heel fijn rekening mee gehouden dus super service!
10
23 uur geleden

Wij verzamelen reviews via Klantenvertellen. 

Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. 

Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt Klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van Klantenvertellen.

Bekijk hier het reviewbeleid van Klantenvertellen.

 

Lees meer