Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Hoe verras je jouw liefde op Valentijnsdag

Op Valentijnsdag is er niets mooiers dan de mensen die je lief hebt te verrassen met een speciaal cadeau. Bloemen zijn een tijdloze manier om liefde te tonen en bij Topbloemen.nl willen we je daarbij helpen. We hebben een uitgebreid assortiment met een passend boeket voor iedere Valentijn. Ben je op zoek naar iets origineels? Ook dan kunnen wij je helpen om deze Valentijnsdag onvergetelijk te maken.

Romantisch valentijnsboeket

Bloemen houden van mensen en mensen houden van bloemen. Het is een tijdloos cadeau waarmee je iedereen een plezier doet. Bloemen zien er prachtig uit, ruiken lekker en zijn een geweldige toevoeging aan iedere ruimte. Rozen zijn natuurlijk een klassiek valentijnscadeau, maar dat maakt ze niet minder mooi. Rozen zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar en ideaal om jouw liefdevolle boodschap over te brengen. Bestel een losse roos of een prachtig rozenboeket en laat je hart spreken.

Tulpen de nieuwe roos?

Het tulpenseizoen is geopend en daardoor zijn deze prachtige bloemen natuurlijk uitermate geschikt als valentijnscadeau. Rozen zijn traditioneel, maar met een tulpenboeket kan je natuurlijk net zo goed jouw persoonlijke boodschap overbrengen. Je kunt kiezen voor een tulpenboeket wat bestaat uit één kleur of een schitterend gemengd boeket. Welke je ook kiest, het boeket wordt professioneel gebonden en bezorgd door de regionale bloemist.

Net even wat anders

Ben je op zoek naar iets anders dan een traditioneel valentijnsboeket? Dan hebben we natuurlijk ook leuke alternatieven. Bloemen hoeven namelijk niet per se in een boeket te zitten. Wat dacht je van bloemen in een hart? In een speciale hartvormige doos worden prachtige bloemen gezet waardoor dit cadeau echt uniek wordt. Een feestje om open te maken!

Grenzeloos verliefd

Op Valentijnsdag kan helaas niet iedereen bij elkaar zijn. Is jouw liefde deze Valentijnsdag ver weg? Bijvoorbeeld vanwege werk, vanwege studie of misschien woont jouw valentijn wel in het buitenland. Het is dan natuurlijk extra leuk om je Valentijn te verrassen met een onverwacht cadeau. Zo laat je zien dat jouw liefde onvoorwaardelijk is en soms zelfs wel grenzen over gaat. Een perfect cadeau voor alle grenzeloze liefdes is het Artsen zonder Grenzen boeket. Hiermee verras je niet alleen jouw Valentijn, maar steun je ook nog eens een goed doel. Per verkocht Artsen zonder Grenzen boeket doneert Topbloemen.nl namelijk 5 euro. Een win-win situatie!

Nu heb je alle inspiratie die je nodig had om een passend cadeau voor jouw valentijn te verzinnen. Natuurlijk gaat Valentijnsdag niet om het cadeau, maar om de gedachte erachter. Om even te laten voelen ‘Hey, ik denk aan je’. Dat is pas echt onvoorwaardelijke liefde. Wiens hart ga jij veroveren?