Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Topbloemen.nl wederom als beste getest bij Kassa.

Het consumentenprogramma van de VARA testte waar je het beste online rouwboeketten en -stukken kan bestellen. Eerder werd Topbloemen.nl ook al door Kassa als beste getest voor gewone boeketten.

Kassa bestelde bij zes verschillende webwinkels een rouwboeket en -stuk en liet deze door heel het land bezorgen. Alle bloemstukken werden verzameld in een locatie aan de Vecht in Breukelen. Bloemist Jan Dippell Ritzinger en Marjolijn de Rue beoordeelden de bloemstukken. De volgende testcriteria werden beoordeeld: uitstraling, gebruik van bloemen, steek- en bindtechniek en prijs. Ook werd er gekeken of de knoppen net gesprongen zijn, de bloemen moeten mooi open staan op het moment van de uitvaart. Daarnaast vergelijkt het testkoppel de bloemen met de foto’s van de website, om te kijken of je krijgt wat je besteld hebt.

De beste uit de test is Topbloemen.nl met een dikke 8 voor zowel het rouwboeket als het rouwstuk, het hoogste cijfer van allemaal. Volgens de jury was het allemaal dik in orde, het gekleurde boeket leek als enige echt op de afbeelding van de website. Topbloemen.nl is daarnaast de goedkoopste van alle webwinkels.

Op de vraag: welke online bloemist is het beste, is Topbloemen.nl het antwoord. Wij zijn er van overtuigd en Kassa ook. Ben jij ook opzoek naar een rouwboeket of gewoon naar een ander boeket? Bekijk dan hier het assortiment van Topbloemen.nl.