Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Goede doelen boeket overzicht 2022

Als organisatie vinden wij het mooi en belangrijk om ons in te zetten voor iets dat groter is dan onszelf. Door middel van het goede doelen boeket steunt Topbloemen.nl iedere maand een ander CBF erkend goed doel.

In 2022 heeft dit geresulteerd in een totaal donatiebedrag van maar liefst € 81.680,-.

Januari 2022

Stichting Bio Vakantieoord voegt geluksmomentje toe aan het leven van gezinnen met meervoudig gehandicapte kinderen. Doordat zij 24/7 afhankelijk zijn van zorg en hulpmiddelen is op vakantie gaan niet vanzelfsprekend. Op het aangepaste Bio Vakantieoord kunnen zij met het hele gezin genieten van een fijne vakantie.

€ 14.225

Februari 2022

Februari 2022 Stichting DierenLot komt op voor dieren in nood in Nederland. Dit doen ze door lokale en regionale dierenhulporganisaties te ondersteunen met geld, natura en kennis.

€ 19.020

Maart 2022

KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Dit onderzoek is gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

€ 5.355

April 2022

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen. Door babystartpakketten samen te stellen zorgen ze ervoor dat elk kind een goede start kan maken.

€ 3.135

Mei 2022

Amref Flying Docters zet zich in om de gezondheidszorg in Afrika te verbeteren en specifiek verloskundigen op te leiden zodat vrouwen veilig kunnen bevallen. Zo zorgen ze ervoor dat meer vrouwen gezond moeder kunnen worden.

€ 6.875

Juni 2022

MIND richt zich op het bevorderen van de mentale gezondheid in Nederland en met een focus op het voorkomen van mentale problemen bij jongeren. Ze leren hen om klachten te herkennen, deze te bespreken en steun te vragen. MIND biedt iedereen die dat nodig heeft informatie, tips en psychologische hulp gratis en anoniem.

€ 7.765

Juli 2022

Ronald McDonald Kinderfonds zorgt ervoor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. Het goede doel biedt hen een warm en gastvrij verblijf aan in een van de logeerhuizen bij ziekenhuizen. Zo zorgen ze ervoor dat het fysieke en mentale welzijn van zieke en zorg intensieve kinderen en hun families verbeterd.

€ 7.170

Augustus 2022

Stichting Opkikker verzorgt lichtpuntjes voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Door speciale Opkikkerdagen met veel leuke activiteiten te organiseren, kunnen de zorgen van deze gezinnen tijdelijk naar de achtergrond verdwijnen. Zo worden kinderen meegenomen naar een wereld waar ziek-zijn even géén hoofdrol speelt.

€ 4.535

September 2022

Stichting Slachtofferhulp zorgt ervoor dat gespecialiseerde hulp mogelijk is voor mensen in Nederland die slachtoffer zijn geworden van een misdrijf, ongeval of ramp. Zo kunnen deze mensen alle hulp ontvangen die ze nodig hebben om de draad in hun leven weer op te pakken.

€ 4.305,-

Oktober 2022

Stichting Vier Het Leven wil eenzaamheid onder ouderen verminderen door er samen met anderen op uit te gaan. Een avondje theater, een concert of een dagje naar het museum, stichting Vier Het Leven organiseert het! Zo krijgen ouderen de kans om mee te doen met sociaal-culturele activiteiten.

€ 4.070,-

November 2022

Stichting Bont Voor Dieren droomt van een wereldwijd verbod op de productie en verkoop van bont. De bontindustrie is ethisch onverantwoord en kenmerkt zich door dierenleed. Dit goede doel komt hier tegen in actie door voorlichting te geven en de politiek te bewegen om maatregelen te nemen tegen de bontindustrie.

€ 2.450,-

December 2022

Iedere ouder wil zijn/haar kind laten opgroeien in een veilig en liefdevol thuis met goede kansen voor de toekomst. Voor ons vanzelfsprekend, maar voor miljoenen kinderen en gezinnen in Latijns-Amerika niet. WereldOuders werkt aan de persoonlijke ontwikkeling van deze kwetsbare kinderen en gezinnen door hen te helpen met een veilig thuis, gezondheid, educatie en zelfstandigheid.

€ 2.775,-

Hoe werkt het? 

Iedere maand wordt één boeket uit ons assortiment gewijd aan een specifiek CBF erkend goed doel. Het idee: klanten doneren bij aankoop van dit boeket €2,50 aan het doel – dit bedrag is opgenomen in de prijs van het boeket - en Topbloemen.nl verdubbelt deze donatie. Per verkocht boeket gaat er dus €5,- naar het doel van de maand.

Ben je zelf een CBF erkend goed doel en wil je ook eens het goede doelen boeket van de maand zijn? Ga naar https://topbloemen.nl/pitchformulier-goede-doel en vul het pitchformulier in.