Tulpen kopen doe je in de maanden januari t/m maart

Geef een cadeau met een Hollands tintje door tulpen te bezorgen. Tulpen zijn als het ware het nationale symbool van Nederland en zeer geliefd onder velen. Heb jij al tulpen in huis gehaald of cadeau gedaan? Of het nu gaat om tulpen in vaas of als los boeket, bij ons zit je helemaal goed wanneer je deze prachtige bloem wil bestellen.

Tulpen kopen voor jezelf of als cadeau

Bij Topbloemen.nl kan je tulpen bestellen en tulpen bezorgen, voor jezelf of bijvoorbeeld als verjaardag bloemen. Wie houdt er nu niet van deze prachtige en indrukwekkende bloem? Deze grote, in elkaar gevouwen bloemen hebben hoge stelen. Het is een waar plaatje om te zien. Lekker lang genieten van tulpen in vaas? Lees dan hierhoe je ze lang mooi en rechtop houdt. Houd er wel rekening mee dat het echte seizoensbloemen zijn. In de maanden januari, februari en maart is het mogelijk om online bij ons tulpen te bestellen en tulpen te bezorgen.

Lees meer

Elke kleur heeft een andere betekenis, dus welke kleur tulpen laat jij bezorgen?

Tulpen bestellen online

Topbloemen.nl is jouw online bloemenspeciaalzaak in Nederland voor het online bestellen en laten bezorgen van tulpen. Reken bij ons altijd op een uitstekende service. Alle bloemen worden namelijk persoonlijk door onze bloemisten op het bezorgadres afgeleverd, waarbij je kunt rekenen op een 7-dagen-versgarantie. Wanneer je tulpen online wil bestellen en laten bezorgen, ontvang je altijd goede kwaliteit bloemen. Bekijk ons aanbod aan tulpen en kies jouw favoriet. Meer dan 200.000 klanten beoordeelden ons met een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 9,1. Ervaar het nu zelf en start met online tulpen kopen.

Eenvoudig online besteld

Ben je benieuwd naar onze service? Of zou je graag tulpen online willen bestellen en laten bezorgen maar kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kunt hiervoor direct bellen naar 088 - 110 8000. Dan vertellen we je graag alles over het kopen van een boeket tulpen. Neem ook zeker even een kijkje in ons assortiment om alle andere bloemen die we aanbieden te ontdekken!

Thuiswinkel Waarborg
Topgeschenken Toptaarten Topfruit
  • Ze zijn er weer, prachtige tulpen!

    Verras met rode, pastel, roze, witte of gemengde tulpen.
    Wie zet jij in de bloemen?

Tulpen

Boeket Talitha rood

Een prachtig boeket om het nieuwe jaar mee in te luiden! Rode tulpen zijn zo leuk omdat ze naast hun schoonheid ook nog eens heerlijk ruiken. Ze verspreiden een lichtzoete geur als de bloem van de tulp zich opent. Vergeet niet een klein laagje water van ongeveer 3 centimeter in de vaas te doen.

Verkrijgbaar in:
Boeket Talitha rood klein

Klein
€ 14,95

Boeket Talitha rood middel

Middel
+ € 5,95

Boeket Talitha rood groot

Groot
+ € 9,95

Vanaf   € 14,95

Boeket Talitha roze

Het is weer tulpen tijd! Onze tulpboeketten zijn vers en komen direct bij de bloemist vandaan. Zo kan jij extra lang genieten van deze prachtige bloemen. Bestel nu voor jezelf of geef een boeket cadeau aan een ander!

Verkrijgbaar in:
Boeket Talitha roze klein

Klein
€ 16,95

Boeket Talitha roze middel

Middel
+ € 4,95

Boeket Talitha roze groot

Groot
+ € 9,95

Vanaf   € 16,95

Boeket Talitha pastel

De prachtige, zachte kleuren van dit boeket zijn een lust voor het oog. Daarnaast heeft het geven van tulpen een mooie betekenis want ze staan namelijk voor trouw en vriendschap. Een perfect cadeau voor je lieve vriendin of trouwe partner!

Verkrijgbaar in:
Boeket Talitha pastel klein

Klein
€ 15,95

Boeket Talitha pastel middel

Middel
+ € 4,95

Boeket Talitha pastel groot

Groot
+ € 8,95

Vanaf   € 15,95

Boeket Talitha gemengd

De lente laat nog even op zich wachten, maar de tulpen geven je wel al dat vrolijke gevoel! Een regenboog aan kleuren is te zien in dit gemengde tulpenboeket. Het leuke is dat je tulpen bijna kan zien groeien. Iedere dag komt er een stukje bij en zie je de bloem net iets meer open gaan. Tulpen kan je het beste om de dag een klein beetje terug trekken in het boeket en op een klein laagje koud water zetten.

Verkrijgbaar in:
Boeket Talitha gemengd klein

Klein
€ 16,95

Boeket Talitha gemengd middel

Middel
+ € 3,95

Boeket Talitha gemengd groot

Groot
+ € 8,95

Vanaf   € 16,95

Boeket Birgit

Dit romantische boeket bestaat ook prachtige, witte tulpen met waxflowers. De kleine prunus takjes hebben een rijk bloeiende uitstraling en kunnen zorgen voor witte of roze bloemetjes. Een ideaal boeket om het nieuwe jaar mee in te luiden!

Verkrijgbaar in:
Boeket Birgit wit klein

Klein
€ 23,95

Boeket Birgit wit middel

Middel
+ € 3,95

Boeket Birgit wit groot

Groot
+ € 7,95

Vanaf   € 23,95

Boeket Josita

Dit mooie tulpenboeket is speciaal ontwikkeld voor iedereen die iets speciaals wil vertellen. De rode en roze kleuren staan voor liefde en dat is exact wat je iedereen toewenst in het nieuwe jaar. De tulpen zijn gecombineerd met waxflowers en verse, knisperende bladeren. Bestel deze prachtige attentie voor jezelf of geef het cadeau aan je geliefde!

Verkrijgbaar in:
Boeket Josita klein

Klein
€ 20,95

Boeket Josita middel

Middel
+ € 4,95

Boeket Josita groot

Groot
+ € 11,95

Vanaf   € 20,95