Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Content:Veldboeket

Wat is het verschil tussen een veldboeket en een plukboeket?

Het verschil tussen een veldboeket en een plukboeket is dat een veldboeket een weelderig boeket is, dat ‘natuurlijk’ oogt. Er wordt vaak gewekt met ‘natuurlijk’ ogende bloemen en kleuren. Het boeket bestaat uit veel springerige elementen, zoals grassen. Bij het schikken van het boeket wordt gewerkt met verschillende hoogtes, waardoor het veldboeket een iets wat rommelige uitstraling krijgt. Het lijkt alsof je de bloemen hebt geplukt en zo in je hand bij elkaar hebt gestopt. Bij een plukboeket gaat het om eenvoud. Veel van het bladgroen wordt verwijderd, zodat de bloem centraal staat. Er wordt vaak gewerkt met bijzondere bloemen in bonte kleuren. Ook hier wordt met verschillende hoogtes gewerkt, maar het schikken van een plukboeket net even iets ‘georganiseerder’.

Een pluk- of veldboeket bezorgen

Wanneer je een pluk- of veldboeket wil laten bezorgen, doe je dit eenvoudig online via Topbloemen.nl. Zoek een mooi veldboeket uit voor jezelf of kies een vrolijk boeket uit voor iemand anders. Pluk- en veldbloemen zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Je tovert gegarandeerd een lach op iemands gezicht.

Geniet van de 7-dagen-versgarantie

Heb je een pluk- of veldboeket gevonden dat jou aanspreekt? Dan bestel je deze eenvoudig online, waarna lokale bloemist aan de slag gaat. Zij maakt een vers pluk- of veldboeket speciaal voor jou en bezorgen deze op de door jou gekozen dag. Uiteraard houden we je goed op de hoogte of je pluk- of veldboeket als bezorgd is. Na de bezorging geniet de ontvanger nog minstens zeven dagen van verse bloemen. Dat is de garantie die je krijgt bij Topbloemen.nl. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088 - 110 8000.