Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Valentijnsboeketten

Helaas, ons Valentijnsassortiment is momenteel niet beschikbaar. Ons nieuwe Valentijnsassortiment is weer verkrijgbaar vanaf februari 2024. 

Een valentijnsboeket laten bezorgen

Verras je geliefde door een valentijnsboeket te laten bezorgen. Dit doe je eenvoudig via Topbloemen.nl. De prachtige valentijnsboeketten die je hier kunt bestellen, worden met de grootste zorgvuldigheid samengesteld door lokale bloemisten. Vervolgens bezorgen zij de bloemen persoonlijk bij jouw valentijn. Op deze mooie manier laat je jouw liefde blijken.

Anoniem een valentijnsboeket met valentijnsrozen laten bezorgen

Wil je een valentijnsboeket laten bezorgen? Dit is ook mogelijk zonder dat je jouw naam bekend maakt. De ontvanger ziet namelijk alleen de tekst op het kaartje. Zo kun je jouw geheime liefde in het geheim verrassen. De gegevens van de besteller worden nooit aan de ontvanger gegeven, ook niet als hij of zij contact met ons opneemt. Je blijft dus gegarandeerd anoniem wanneer je geen afzender op het kaartje zet.

Of het nu gaat om een gemengd boeket, een modern plukboeket of duurzame bloemen; bij Topbloemen.nl ben je aan het juiste adres wanneer je bloemen op Valentijnsdag wilt laten bezorgen.

Een valentijnsboeket met wat extra’s laten bezorgen

Valentijnsdag is natuurlijk hét moment om even helemaal uit te pakken voor je geliefde. Daarom kun je ook wat extra’s toevoegen aan je valentijnsboeket. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om bij jouw valentijnsboeket  iets extra’s te laten bezorgen, zoals chocolade of een fles bubbels? Waar jouw keuze ook naar uit gaat; één ding is zeker: je maakt hier gegarandeerd iemand blij mee.

Wees zeker van bezorging op Valentijnsdag

Wil je er zeker van zijn dat de ontvanger wordt verrast op Valentijnsdag? Zorg dan voor een tijdige bestelling, zodat je zeker weet dat bezorging op Valentijnsdag plaats zal vinden. Heb je vragen of wil je meer weten over het bezorgen van bloemen op Valentijnsdag? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088-110 8000 of een e-mail te sturen naar klantenservice@topbloemen.nl.