Onze andere merken

Zakelijk | Inloggen

Paasboeketten

Helaas… Ons Paasboeketten assortiment is niet meer beschikbaar. Rond april 2023 komt het nieuwe Paasboeketten assortiment live. Bekijk onze homepage voor al onze boeketten.

Vóór 14:00 besteld is dezelfde dag in huis!

Pasen is pas compleet wanneer er een prachtig paasboeket op tafel staat. Wil je iemand met Pasen graag verrassen met paasbloemen? Of wil je jezelf verwennen met een vrolijk boeket? In beide gevallen kies je bij Topbloemen.nl een geschikt paasboeket uit dat je laat bezorgen op een adres naar keuze. De datum van bezorging bepaal je zelf wanneer je een bestelling plaatst. Ben je wat laat met bestellen? Dat is geen enkel probleem! Plaats je bestelling voor 14.00 uur en onze lokale bloemisten zorgen ervoor dat jouw paasbloemen nog op dezelfde dag worden bezorgd.

Lees meer

Minstens zeven dagen genieten van een paasboeket

Wanneer je bloemen bestelt voor Pasen wil je natuurlijk wel dat deze lang vers blijven. Door bij Topbloemen.nl te bestellen, weet je zeker dat jouw paasbloemen vers worden bezorgd. Op de dag van bezorging gaat één van onze lokale bloemist namelijk voor jou aan de slag met de meest verse bloemen van de veiling. Met zorg stellen zij het door jou gekozen paasboeket samen. Door gebruik van lokale bloemisten, blijft de vervoertijd kort. Hierdoor ben je te allen tijde verzekerd van paasbloemen die lang vers blijven. Je hebt zelfs een zeven-dagen-vers-garantie. Maar van onze klanten horen we vaak dat de bloemen tot wel twee weken kunnen staan.

In slechts drie stappen heb je jouw paasbloemen besteld

Het bestellen van paasbloemen is via onze webshop zo gedaan. Je hoeft slechts drie stappen door te lopen om een prachtig paasboeket van de lokale bloemist te laten bezorgen. Allereerst kies je de mooiste paasbloemen uit en voeg je hier eventueel een kaartje of iets anders aan toe. Vervolgens vul je het gewenste bezorgadres in en de gewenste bezorgdatum. Tot slot rond je de bestelling af door je eigen gegevens in te vullen, de gewenste betaalmethode uit te kiezen en af te rekenen. Zo eenvoudig kan het bestellen van paasbloemen zijn!

Geniet van een vrolijk paasboeket

Een mooi paasboeket is een leuke afwisseling voor de standaard paastak en kan heel wat gezelligheid brengen in een woonkamer. Wil je iemand verrassen met een vrolijk paasboeket? Of wil je jezelf verwennen door een paasboeket thuis te laten bezorgen? Kies dan uit een van onze zorgvuldig geselecteerde paasboeketten en plaats je bestelling. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice via 088 110 8000.