Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Geboorte boeket

Geniet lang van een geboorte boeket

Wist je dat het geven van bloemen bij een geboorte een traditie is die in veel culturen wordt gevolgd? Bloemen staan als symbool voor een nieuw begin, leven en vreugde. Geef een boeket aan de ouders om ze te feliciteren met de geboorte van de kleine. Daarnaast staan bloemen ook voor steun en genegenheid. Met één van de prachtige boeketten van Topbloemen laat je zien dat je blij bent voor de ouders en dat je deze speciale gelegenheid graag met ze viert. Een geboorte boeket fleurt de kamer op en zorgt voor vreugde.

Dankzij onze 7 dagen versgarantie is het lang na de geboorte nog feestelijk in huis met de bloemen van Topbloemen.nl. Leuk voor ouders en kind!

Geboorteboeket in vele soorten

Ben je net op de hoogte gebracht van de geboorte van een kind van een collega, familielid, vrienden of kennis, dan heeft Topbloemen.nl voor jou boeketten met prachtige bloemen die we dezelfde dag nog kunnen bezorgen.

Vraag jij jezelf af welk boeket het beste past bij de geboorte van een baby? Bij dit bijzondere moment passen kleurrijke en zachte kleuren. Hierbij kun je denken aan de typische blauwe en roze bloemen, maar lila of paars kan natuurlijk ook. Gemengde boeketten bevatten vaak een mix van kleurrijke bloemen en dat geeft een vrolijke en levendige uitstraling. Witte bloemen staan voor onschuld, een nieuw begin en zuiverheid. Als er witte chrysanten, lelies of rozen in een geboorte boeket zitten, dan straalt dit boeket elegantie en vrede uit. Het is echt een persoonlijke voorkeur en die voorkeur kan variëren afhankelijk van de smaak van de ouders, tradities en cultuur.

Een geboorte boeket is een gebaar van steun, felicitaties en vreugde

Wanneer je een geboorte boeket geeft aan de kersverse ouders, dan is jouw boeket een gebaar van steun, felicitaties en vreugde. Je geeft hiermee aan dat je deze speciale gelegenheid graag samen met ze viert. Wij werken met ruim 500 bloemisten in heel Nederland, waardoor een boeket met knuffel diezelfde dag nog aangeboden wordt! Kies uit een standaard boeket of iets bijzonders.

Voor vragen bel je naar de klantenservice op telefoonnummer: 088-110 8000 of stuur een e-mail naar klantenservice@topbloemen.nl.