Boeket Amref

Steun samen met ons Amref Flying Doctors. Bij aankoop van dit boeket doneer je automatisch € 2,50 aan Amref Flying Doctors. Wij verdubbelen dit bedrag!

Steun Amref Flying Doctors

Voorjaarsboeketten

Haal de lente in huis met Topbloemen.nl

Als de bloembollen in het gemeenteplantsoen weer tevoorschijn komen, begint het tot je door te dringen: de lente komt eraan. Wat is er fijner dan zelf ook een mooi voorjaarsboeket in huis te halen? Bij Topbloemen.nl hebben we de mooiste boeketten in verschillende kleuren en formaten. Bestel vandaag nog en ontvang een vers lente boeket thuis.

Verwen jezelf of een ander

Een bloemetje geeft je huis wat extra levendigheid en zeker een lente boeket kan de huiskamer helemaal opvrolijken.

Lees meer

Kies voor een mooi boeket van tulpen in dezelfde kleur. Of ga voor een gemengd voorjaarsboeket van allerlei verschillende soorten bloemen en kleuren. Ook als je iemand anders een vrolijk boeket wilt geven, dan is het lente boeket een heel geschikt cadeau. De verschillende samenstellingen van de boeketten bij Topbloemen.nl zijn geschikt voor iedere interieurstijl en ze passen bij iedere smaak. Kies uit een groot, middelgroot of klein boeket en geniet van de heerlijke bloemengeur uit het plukboeket of van een voorjaarsboeket met echte langbloeiers, zoals een gerbera.

Een voorjaarsboeket voor iedere gelegenheid

Zomaar een lente boeket in huis halen is natuurlijk een geweldig idee. Maar waarom zou je niet voor een lente boeket kiezen om een speciale gelegenheid te vieren of te laten weten dat je aan iemand denkt? Kies een mooi voorjaarsboeket bij Topbloemen.nl en stuur het naar een vriend of vriendin als bedankje. Of maak van de gelegenheid gebruik om je familielid te feliciteren als je niet persoonlijk op het verjaardagsfeest aanwezig kunt zijn. Wil je zeker weten dat de bloemen door de ontvanger in een mooie vaas gezet kunnen worden? Bestel deze er dan gewoon bij. Natuurlijk kun je een persoonlijk kaartje toevoegen met een passende tekst.

De mooiste bloemen laat je gewoon bezorgen

Heb je eenmaal je keuze gemaakt en weet je welk lente boeket je wilt hebben? Bestel dan via Topbloemen.nl het mooie voorjaarsboeket. Je kunt het eenvoudig laten versturen naar een adres dat je opgeeft. Dankzij de 500 bloemisten die bij Topbloemen.nl zijn aangesloten, weet je zeker dat het boeket dat je laat versturen altijd vers is. De bloemist stelt het boeket dat je besteld hebt namelijk op de dag van de bezorging vers samen. Omdat dit gedaan wordt door een bloemist die zich dicht bij het afleveradres bevindt, weet je ook zeker dat er weinig tijd overheen gaat tussen het samenstellen en het bezorgen. Zo geniet je extra lang van het mooie lente boeket.

Thuiswinkel Waarborg
Topgeschenken Toptaarten Topfruit

Voorjaarsboeketten

Boeket Suus

Dit klassiek gestylde boeket is eenvoudig maar daardoor ook heel mooi. De lysanthius bloem, matthiola en de rozen zijn samen een krachtig geheel. Alle bloemen hebben een lange bloei waardoor jij lang kan genieten van dit boeket. Leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook een prachtig cadeau.

Dit boeket bevat o.a. lysanthius, matthiola en rozen.

* Exclusief accessoires en vaas

Verkrijgbaar in:
Boeket Suus klein

Klein
€ 19,95

Boeket Suus middel

Middel
+ € 5,95

Boeket Suus groot

Groot
+ € 10,95

Vanaf   € 19,95

Boeket Florine

Dit boeket is met haar roze tinten een plaatje om naar te kijken. De dille en kamille in dit boeket geven haar een zomerse uitstraling. Zo zorg je zelf alvast voor het zonnetje in huis. Natuurlijk kun je dit boeket ook cadeau geven aan jouw geliefde. De bloemen komen vers van de kweker en worden geleverd door jouw lokale bloemist.

Dit boeket bevat o.a. dille, kamille en rozen.

Exclusief accessoires en vaas.

Verkrijgbaar in:
Boeket Florine klein

Klein
€ 16,95

Boeket Florine middel

Middel
+ € 4,95

Boeket Florine groot

Groot
+ € 8,95

Vanaf   € 16,95

Boeket Gigi

De zonnebloem is perfect gecombineerd met anjers, kamille bloemetjes en gerbera’s. Ze maken dit boeket tot een zomerse verrassing.

Dit boeket bevat o.a. anjers, kamille bloemetjes, gerbera’s en een zonnebloem.

* Exclusief accessoires en vaas

Verkrijgbaar in:
Boeket Gigi klein

Klein
€ 20,95

Boeket Gigi middel

Middel
+ € 4,95

Boeket Gigi groot

Groot
+ € 9,95

Vanaf   € 20,95

Boeket Cecilia

Een mooie kleurexplosie is te vinden in dit boeket. Want zeg nou zelf; blauw, paars en roze kan toch altijd? Het leuke aan dit boeket is dat je ook na de bloeiperiode nog kan genieten van de bloemen. Je kunt ze namelijk laten drogen en daarna gebruiken voor een prachtig droogbloemenboeket.

Dit boeket bevat o.a. rozen en lysanthius.

* Exclusief accessoires en vaas

Verkrijgbaar in:
Boeket Cecilia klein

Klein
€ 26,95

Boeket Cecilia middel

Middel
+ € 6,95

Boeket Cecilia groot

Groot
+ € 12,95

Vanaf   € 26,95

Boeket Heleen

Luid de vroege zomer in met boeket Heleen! Dit vrolijke boeket zit vol met zomerse kleuren waardoor ze extra opvalt in je huiskamer. Voeg een kaartje toe om jouw persoonlijke boodschap over te brengen.

Dit boeket bevat o.a. Delphinium, gerbera’s en rozen.

Vaas en accessoires niet inbegrepen.

Verkrijgbaar in:
Boeket Heleen klein

Klein
€ 20,95

Boeket Heleen middel

Middel
+ € 4,95

Boeket Heleen groot

Groot
+ € 9,95

Vanaf   € 20,95

Boeket Danisha

Dit boeket is gemaakt van mooie veldbloemen. Het lijkt erop of ze zo uit de weide zijn geplukt op een zomerse dag. De roos in dit boeket zal zich binnen een aantal dagen helemaal openen. Ze wordt zelfs zo groot als je handpalm! Zo zie je je boeket continue veranderen gedurende de bloeiperiode. Hoe leuk is dat?

Dit boeket bevat o.a. rozen, lelies en lysanthius.

Verkrijgbaar in:
Boeket Danisha klein

Klein
€ 18,95

Boeket Danisha middel

Middel
+ € 4,95

Boeket Danisha groot

Groot
+ € 9,95

Vanaf   € 18,95

Boeket Simone

De pastelkleuren zijn perfect op elkaar afgestemd. De Matthiola bloem heeft een perzikachtige kleur die het boeket een warme gloed. Met boeket Simone is succes gegarandeerd.

Dit boeket bevat o.a. lelies, rozen en kamille.

* Exclusief accessoires en vaas

Verkrijgbaar in:
Boeket Simone klein

Klein
€ 21,95

Boeket Simone middel

Middel
+ € 5,95

Boeket Simone groot

Groot
+ € 11,95

Vanaf   € 21,95

Boeket Inge

Dit elegante boeket is een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Ze wordt namelijk met een vaas geleverd waardoor je deze heel praktisch gelijk een hele mooi plek in huis kan geven. Een verrassend cadeau wat natuurlijk zorgt voor een glimlach op ieders gezicht.

Dit boeket bevat o.a. rozen en gerbera.

* Exclusief accessoires, inclusief vaas

Verkrijgbaar in:
Boeket Inge klein

Klein
€ 15,95

Boeket Inge middel

Middel
+ € 2,95

Boeket Inge groot

Groot
+ € 5,95

Vanaf   € 15,95

Boeket Marilou

Een losse biedermeier met een verscheidenheid aan bloemen, dat is boeket Marilou! Deze blikvanger is een perfect cadeau om cadeau te geven. Iedereen wordt blij van een mooi boeket op tafel en zeker eentje met kleine roosjes erin.

Dit boeket bevat o.a. rozen & dille.

Verkrijgbaar in:
Boeket Marilou klein

Klein
€ 26,95

Boeket Marilou middel

Middel
+ € 5,95

Boeket Marilou groot

Groot
+ € 10,95

Vanaf   € 26,95