Bloementaarten bezorgen!

Nieuw binnen ons assortiment: Bloementaarten. Een verjaardag of feestje? Heeft iemand een nieuwe baan of is iemand geslaagd? Deze en nog veel meer uitgelezen momenten om iemand een bloemetje te sturen in de vorm van een taart. Bij Topbloemen.nl kan je heel gemakkelijk een bestelling plaatsen die op de juiste dag geleverd wordt.

De ontvanger zal blij zijn

Als je een boeket besteld via Topbloemen.nl, krijg je verse bloemen. De speciaal geselecteerde bloemisten in Nederland weten precies wat zij bezorgen en de gelukkige zal blij zijn met de persoonlijke overhandiging van het cadeautje. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Thuiswinkel Waarborg
7 Dagen versgarantie
Achteraf betalen mogelijk
Bestel in slechts 3 stappen
  • Nieuw in ons assortiment!

Bestellen kan nog! Eerst mogelijke bezorgmoment: morgen

Bloementaarten

Bloementaart Marcella

Een vrolijke verzameling van gekleurde bloemen bij elkaar gebonden als taart. Een feest voor het oog! Diameter oasis is 22 cm.

€ 35,95

€ 35,95

Bloementaart Love

Een vrolijke verzameling van rode en roze bloemen en hartjes, bij elkaar gebonden als taart. Een feest voor het oog! Diameter oasis is 22cm.

€ 35,95

€ 35,95

Bloementaart Marcella XL

Een fraaie creatie van vrolijke gekleurde bloemen, bij elkaar gebonden als taart. Een feest voor het oog! Diameter oasis is 30cm.

€ 45,95

€ 45,95

Bloementaart Love XL

Een fraaie creatie van vrolijke rode en roze bloemen, bij elkaar gebonden als taart. Een feest voor het oog! Diameter oasis is 30 cm.

€ 45,95

€ 45,95