Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Losse rozen voor de uitvaart

Uitvaart Losse rozen wit

Uitvaart Losse rozen wit

Vanaf
25,00
De witte roos staat voor liefde en stilte. Eer en herdenk je dierbare tijdens het afscheid en laat iedereen een witte roos op de kist leggen.
Bestel
Uitvaart Losse rozen roze

Uitvaart Losse rozen roze

Vanaf
25,00
Met deze roze rozen neem je op een respectvolle, maar persoonlijke manier afscheid door deze los op de kist te leggen.
Bestel
Uitvaart Losse rozen rood

Uitvaart Losse rozen rood

Vanaf
25,00
Toon liefde en respect en laat iedereen persoonlijk afscheid nemen met deze losse rode rozen voor op de kist.
Bestel

Losse rozen voor de uitvaart

Het verliezen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Je wilt op een passende wijze afscheid nemen en je medeleven tonen. Er zijn verschillende manieren hoe je hier invulling aan geeft, maar een veel gekozen optie is het geven van een losse bloem. Bloemen hebben verschillende betekenissen en daarom is het ook passend om een losse bloem voor de begrafenis te geven. Naast het bestellen van een rouwboeket heb je ook andere mogelijkheden, zoals het geven van een losse bloem zoals de roos.

Welke roos geef je bij een begrafenis?

Een losse bloem geven op een begrafenis is een mooi gebaar. Maar welke losse bloem geef je dan? Rozen worden vaak door nabestaanden gekozen om hun dierbare te respecteren en eren. Elke kleur roos heeft een andere betekenis. Weet je de betekenis van een witte roos bij een begrafenis? De witte roos staat voor puurheid en zuiverheid. Echter zijn er nog meer kleuren rozen die passen bij een begrafenis. We hebben niet alleen de witte roos, maar ook een roze en rode. De rode roos staat voor respect en liefde tijdens een begrafenis en de roze staat voor dankbaarheid en bewondering. Zoals je leest heeft elke roos een andere betekenis en op deze manier kies je de roos die bij de persoon en de relatie die je met diegene had past.

Elke roos vertegenwoordigt een unieke herinnering

De roos is een prachtige bloem om te zien, maar tijdens een uitvaart draagt het een diepe symboliek. De roos heeft voor jou misschien een unieke herinnering aan een moment die jullie samen hebben gedeeld. Rozen staan daarbij ook voor liefde, die net als de persoon, je altijd meeneemt in je hart. Het geven van een roos tijdens een uitvaart is een persoonlijk eerbetoon om toe te voegen aan het geheel. Voor de nabestaanden is het een tastbare weergave van alle herinneringen die betrokkenen hebben aan de overledene. Hiermee levert een ieder een bijdrage aan het afscheid en dat versterkt de gezamenlijke band met de overledene.

Wil je als gezin of familie ieder afzonderlijk een roos geven? Onze rozen bestel je vanaf 10 stuks. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een kaartje toe te voegen aan de roos. Hierbij enkele voorbeelden voor teksten: ‘in liefdevolle herinnering aan’, ‘met oprechte deelneming’, ‘rust in vrede’ of ‘je zult altijd in ons hart zijn’. Rond het bestelproces af en laat de rozen bezorgen op een locatie naar keuze.

Lees meer