Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Het keurmerk dat vertelt waar en hoe bloemen geteeld zijn

Het keurmerk Green florist staat voor duurzaam ondernemen in de breedste zin. Green florist product staat voor bloemen die op een duurzame wijze zijn geteeld. Green florist shop staat voor een duurzame bedrijfsvoering van de zelfstandige bloemist.

“Elke dag een stukje groener” is de visie van Green florist. Het garanderen van duurzaamheid van kwekerij tot ontvanger. Op een manier dat positief bijdraagt aan natuur, mens en milieu.

Over Green florist

Het Green florist keurmerk staat voor 2 verschillende manieren van verduurzaming in de bloemenbranche. Green florist product gaat over het leveren van boeketten die aantoonbaar op een duurzame wijze zijn geteeld. Green florist shop gaat over een duurzame bedrijfsvoering van lokale en zelfstandige bloemisten.

Green florist is een initiatief van Topgeschenken Nederland B.V. Met het merk Topbloemen.nl en een netwerk van aangesloten lokale bloemisten vervult het bedrijf een actieve rol in de Nederlandse bloemenbranche.

Wil je meer weten over criteria, een milieubewuste keuze en de traceerbbaarheid en controle? Daar lees je meer over op de Green florist shop pagina.

Ben je benieuwd naar de criteria voor bloemenwinkels, doelstellingen en de onafhankelijke controle? Daar vertellen we je alles over op de Green florist product pagina.

Hoe is Green florist ontstaan? En wat is het MPS Ecas? Ontdek meer over het ontstaan van Green florist en het MPS-ECAS op onze pagina’s.