Onze andere merken

Zakelijk | Inloggen

Bloemstuk

Bloemstuk Kerst Rood

Bloemstuk Kerst Rood

44,95
Deze prachtige rood-groene bloemenschaal is de perfecte verrassing voor alle kerst-fans! Een sfeervolle combinatie van rode rozen met safari sunset en kersttakken. Uiteraard mogen de rode besjes en kersballen en niet ontbreken voor de ultieme kerstbeleving.
Bestel
Bloemstuk Kerst met rode wijn

Bloemstuk Kerst met rode wijn

52,95
Deze prachtige rood-groene bloemenschaal is de perfecte verrassing voor alle kerst-fans! Een sfeervolle combinatie van rode rozen met safari sunset en kersttakken. Uiteraard mogen de rode besjes en kersballen en niet ontbreken voor de ultieme kerstbeleving. De schaal wordt afgemaakt met een heerlijke fles rode prestige wijn.
Bestel
Bloemstuk Kerst Roze

Bloemstuk Kerst Roze

44,95
Verrassend en sprekend is deze schitterende bloemenschaal met verschillende roze bloemensoorten. De combinatie van deze bloemen fleuren elke ruimte in huis op. Deze kerstige blikkenvanger is de perfect verrassing voor een ieder die van houdt van stijlvolle kerstdecoratie.
Bestel
Bloemstuk Kerst met rosé

Bloemstuk Kerst met rosé

52,95
Met deze prachtige bloemenschaal creëer je gemakkelijk een gezellige sfeer in elke ruimte in huis. Een mooie combinatie van verschillende roze tinten en sierlijke groen zorgt voor een sprankelend effect. De schaal wordt afgemaakt met een heerlijke fles prestige rose en uiteraard rode kerstballen voor een stijlvolle en subtiele kersttint.
Bestel
Bloemstuk Kerst Wit

Bloemstuk Kerst Wit

44,95
Waan je in winter wonderland met deze schitterende sneeuwwitte bloemenschaal. Een stijlvolle combinatie van diverse witte bloemen en sierlijk kerstgroen waarbij je het haardvuur al bijna hoort knapperen. Gemakkelijk online te bestellen bij Topbloemen.nl en bij de ontvanger laten bezorgen!
Bestel
Bloemstuk Kerst met witte wijn

Bloemstuk Kerst met witte wijn

52,95
Waan je in winter wonderland met deze schitterende sneeuwwitte bloemenschaal. Een stijlvolle combinatie van diverse witte bloemen en sierlijk kerstgroen waarbij je het haardvuur al bijna hoort knapperen. De schaal wordt afgemaakt met een heerlijke fles witte prestige wijn en zilveren kerstballen voor een stijlvolle en subtiele kersttint.
Bestel
Bloemenhart mixed klein

Bloemenhart mixed klein

22,95
Als jij de liefde wilt verklaren of iemand wil laten weten wat je voelt, dan is dit het ultieme cadeau om te geven.
Bestel
Bloemenhart mixed groot

Bloemenhart mixed groot

29,95
Als jij de liefde wilt verklaren of iemand wil laten weten wat je voelt, dan is dit het ultieme cadeau om te geven. Een prachtig rood hart gevuld met de mooiste bloemen.
Bestel
Bloemstuk rood

Bloemstuk rood

36,95
Met deze luxe bloemenschaal maak je zeker een goede indruk bij de ontvanger. De perfecte verrassing voor elke feestelijke gelegenheid. Deze mooie bloemenschaal bevat een charmante combinatie van rode bloemen en sierlijk groen.
Bestel
Bloemstuk rood met wijn

Bloemstuk rood met wijn

44,95
Met deze luxe bloemenschaal maak je zeker een goede indruk bij de ontvanger. De perfecte verrassing voor elke feestelijke gelegenheid. Deze mooie bloemenschaal bevat een charmante combinatie van rode bloemen en sierlijk groen. De schaal wordt, geheel in stijl, afgemaakt met een heerlijke fles rode prestige wijn.
Bestel
Bloemstuk roze

Bloemstuk roze

36,95
Met deze prachtige bloemenschaal creëer je gemakkelijk een gezellige sfeer in elke ruimte in huis. Een mooie combinatie van verschillende roze tinten en sierlijke groen zorgt voor een sprankelend effect.
Bestel
Bloemstuk roze met wijn

Bloemstuk roze met wijn

44,95
Met deze prachtige bloemenschaal creëer je gemakkelijk een gezellige sfeer in elke ruimte in huis. Een mooie combinatie van verschillende roze tinten en sierlijke groen zorgt voor een sprankelend effect. De schaal wordt afgemaakt met een heerlijke fles Prestige Rose.
Bestel
Bloemstuk wit

Bloemstuk wit

36,95
Een stijlvolle verrassing voor elke gelegenheid. Deze mooie bloemenschaal bevat een subtiele combinatie van verschillende witte bloemen en sierlijk groen. Perfect om te geven en om te krijgen!
Bestel
Bloemstuk wit met wijn

Bloemstuk wit met wijn

44,95
Een stijlvolle verrassing voor elke gelegenheid. Deze mooie bloemenschaal bevat een subtiele combinatie van verschillende witte bloemen en sierlijk groen. De schaal wordt, geheel in stijl, afgemaakt met een fles witte prestige wijn.
Bestel

Bloemstuk bezorgen!

Als je een boeket besteld via Topbloemen.nl krijg je verse bloemen. De speciaal geselecteerde bloemisten in Nederland weten precies wat zij bezorgen en de gelukkige zal blij zijn met de persoonlijke overhandiging van het cadeautje. 

Je kunt online via Topbloemen.nl snel een bloemstuk met wijn laten bezorgen als je nog op zoek bent naar een geschikt cadeau voor iemand die jarig is of iets anders te vieren heeft.

Wanneer het je lukt om de gekozen bloemen en de fles wijn voor 14.00 uur online bij ons te bestellen, ontvang je deze dezelfde dag nog in huis. Hierbij krijg je de keuze uit een breed assortiment aan verschillende boeketten en verschillende soorten wijn. 

Lees meer