Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Anoniem bloemen bezorgen

Bloemen bestellen bij Topbloemen.nl is altijd anoniem. De ontvanger ziet namelijk alleen de tekst die op het kaartje staat. Bij ieder boeket zal door ons nooit de afzender kenbaar worden gemaakt. Je kunt dus met een gerust hart een boeket bestellen voor jouw (geheime) liefde. Ideaal als je anoniem rozen wilt versturen voor Valentijn of een andere romantische gelegenheid. Bovendien kun je de bloemen vandaag nog laten bezorgen

Een romantisch gebaar

In de wereld van liefde en romantiek draait alles om het verrassen van je (geheime) liefde op onverwachte momenten. Stel je voor dat je op een dag een prachtig bloemenboeket ontvangt, zonder te weten wie de afzender is. Dat is de magie van anoniem bloemen bezorgen, een teder gebaar dat altijd een glimlach op het gezicht van je (geheime) liefde tovert. Natuurlijk kun je ook op valentijn bloemen anoniem laten bezorgen. 

Diverse bloemen anoniem bezorgen

Bij Topbloemen.nl hebben we een prachtig assortiment bloemen die je anoniem kunt laten bezorgen. Ontdek onze diverse gemengde boeketten, variërend van betoverende rode rozen tot vrolijke plukboeketten. Of je nu een vleugje passie wilt toevoegen met rozen of een glimlach wilt bezorgen met kleurrijke plukbloemen: wij hebben de perfecte opties om jouw boodschap op anonieme wijze te bezorgen. Verras jouw (geheime) liefde vandaag nog! Bestel bij ons anoniem de mooiste bloemen.

Anoniem bestellen van bloemen

Bij het bestellen is het noodzakelijk je eigen gegevens op te geven. Deze gebruiken we op het moment dat we de ontvanger van de bloemen niet kunnen vinden. De gegevens zijn ten alle tijden van jezelf, lees ook ons privacy policy. We delen de gegevens ook niet met de bloemist of bezorger. Alleen informatie die  noodzakelijk is om de bestelling te bezorgen wordt gedeeld. Verras vandaag nog met bloemen! Bestel nu en maak jouw (geheime) liefde blij!

Vragen over anoniem bloemen bestellen?

•    Blijven mijn gegevens anoniem?
Bij Topbloemen.nl begrijpen we het belang van volledige anonimiteit als het gaat om het bezorgen van bloemen aan jouw (geheim) liefde. Wij willen je geruststellen: jouw gegevens blijven te allen tijde strikt privé en worden nooit gedeeld met de ontvanger.

•    Waarom moet ik mijn gegevens dan opgeven?
Ook bij anoniem bloemen bestellen zijn je gegevens nodig voor facturatie en eventuele bezorgingsproblemen.

•    Ik wil niet anoniem blijven.
Door een kaartje toe te voegen is het mogelijk om niet anoniem te bestellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om je bloemen niet anoniem te laten bezorgen. Door een kaartje toe te voegen aan je bestelling en deze te ondertekenen met je naam weet de ontvanger van wie hij of zij bloemen heeft gekregen.