Thuiswinkel Waarborg
7 Dagen versgarantie
Achteraf betalen mogelijk
Bestel in slechts 3 stappen
Klantenservice Kan ik u helpen? 088 110 8000
  • Bloemist ACS Bloem en Plant

Winkelpand ACS Bloem en Plant

ACS Bloem & Plant is gestart eind September 2018. Een winkel waar je altijd wel een goede reden kunt bedenken om even binnen te lopen. Voor ieder wat wils of het Nu om een scherpe aanbieding bloemen gaat of voor een bijzonder exclusief boeket je vind het bij ons allemaal. Woon accessoires, Planten, Tuinplanten en natuurlijk bloemen.

Wij hebben korte lijnen met onze groothandel waar wij dagelijks verse bloemen inkopen. Tuin Planten kopen wij direct bij de kweker en op deze wijze kunnen we de gewenste kwaliteit leveren. Alles dag vers!.

In de Hoeksewaard en er er buiten hebben we afspraken met begrafenis ondernemingen voor het maken van gepast rouwbloemwerk. Zakelijke abonementen, wekelijks een vers Bloemetje op uw bedrijf. Levering aan zorg instellingen en kerken zijn blij met de wekelijkse bezorging van boeketten.

Een vast team van gediplomeerde bloembindsters zorgen ijn het vertrouwde beeld in de winkel. De winkel is nieuw maar door de jaren lange ervaring vanuit een nietzichtbare lokatie vanwaaruit de bloemen via markt supermarkt en de zakelijkemarkt werd bedient is deze zichtbare lokatie in Puttershoek een welkome aanvulling voor het dorp en de naaste omgeving.

Stap gerust eens binnen in onze ruime winkel en laat U verrassen U vind er geheid inspiratie voor uw thuis of bij U op de zaak.

Zoekt U iets speciaals horen wij dit graag we kunnen er ongetwijfeld voor zorgen.

Team ACS Bloem & Plant 

Puttershoek

 

ACS Bloem en Plant

Pieter Repelaerstraat 59
3297BL Puttershoek

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 - 17:30

Woensdag

09:00 - 17:30

Donderdag

09:00 - 17:30

Vrijdag

09:00 - 17:30

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bezorgplaatsen

Hieronder vindt u alle plaatsen waar ACS Bloem en Plant kan bezorgen.
Detailfoto 2 ACS Bloem en Plant
Detailfoto 3 ACS Bloem en Plant
Detailfoto 4 ACS Bloem en Plant