Thuiswinkel Waarborg
7 Dagen versgarantie
Achteraf betalen mogelijk
Bestel in slechts 3 stappen
Klantenservice Kan ik u helpen? 088 110 8000
  • Bloemist Van Beest Bloemen en Planten

Winkelpand Van Beest Bloemen en Planten

Van Beest Bloemen en Planten is een echt familiebedrijf. De eigenaren zijn broer en zus. De liefde voor de detailhandel kregen zij met de paplepel ingegoten. Vader en moeder Van Beest dreven samen een supermarkt  en later kwam daar een aparte kadowinkel met bloemen en planten bij. Deze ervaring met de bloemendetailhandel  en supermarkt leidde aanvankelijk tot een zelfstandige keten van acht bloemenwinkels in Midden-Nederland. Met eigen inkoop en magazijn.  Door de directe inkoop en goede verkopen kan Van Beest de kwaliteit en versheid van haar bloemen garanderen. Daarom gaat elke bos bloemen de deur uit met zeven dagen vaasgarantie en een gratis zakje Chrysal-snijbloemenvoedsel . Zodat u nóg langer kunt genieten van uw aankopen.

In de acht winkels in Amersfoort, Zeist, Leusden, Woudenberg en Eemnes helpen onze deskundige medewerkers klanten aan dagverse snijbloemen, een kleurrijk boeket, of een fraaie kamer-  of buitenplant. Klanten kunnen bij ons ook terecht voor verzorgingsproducten en potgrond of een decoratief kado.

De kracht van Van Beest Bloemen en Planten zit hem in de enorme keuze aan kant-en-klaar-arrangementen, waaronder boeketten in alle kleuren en prijsklasses en een ruim assortiment plantenbakken voor binnen en buiten. Net even anders is ons  bloemwerk in glas: een stijlvol kado voor als u iets bijzonders wilt geven. Elke dag weer maken onze verkoopmedewerkers aantrekkelijke nieuwe creaties voor ieder budget. 

Van Beest Bloemen en Planten

Wouda 23 a/b
3825 MA Amersfoort

Openingstijden

Maandag

08:00 - 18:00

Dinsdag

08:00 - 18:00

Woensdag

08:00 - 18:00

Donderdag

08:00 - 18:00

Vrijdag

08:00 - 20:00

Zaterdag

08:00 - 18:00

Zondag

Gesloten

Detailfoto 2 Van Beest Bloemen en Planten
Detailfoto 3 Van Beest Bloemen en Planten
Detailfoto 4 Van Beest Bloemen en Planten
Detailfoto 5 Van Beest Bloemen en Planten