Thuiswinkel Waarborg
7 Dagen versgarantie
Achteraf betalen mogelijk
Bestel in slechts 3 stappen
  • Bloemist Amsterdamflora

Winkelpand Amsterdamflora

AmsterdamFlora is al meer dan 28 jaar een bloemenwinkel in het het centrum van de hoofdstad Amsterdam.

Wij maken voor Particulieren maar ook voor veel Bedrijven in Amsterdam en omgeving alle soorten bloemwerk en bloemversieringen. Denk aan bedrijfsabonnementen, bedrijfsversieringen, rouwwerk en bruidswerk. Maar natuurlijk ook boeketten en bloemstukken voor verjaardagen, jubilea en andere denkbare gelegenheden.

U kunt online uw bloemen bestellen voor Amsterdam en omgeving maar ook voor de rest van Nederland. Wereldwijd bezorgen wij uw bloemen via een Internationaal Bloemisten Netwerk

Uw bedrijf kunt u laten registreren zodat u op rekening kunt bestellen. U kunt dit doen door bovenstaande button “zakelijk inloggen” aan te klikken. U heeft daar de mogelijkheid een account aan te maken. Zodra uw bedrijf is geregistreerd als klant van AmsterdamFlora is het mogelijk om bij bestellingen uw eigen bedrijfslogo op het kaartje te laten drukken.

Stuur een email naar shop@amsterdamflora.com met daarin uw loginnaam en uw bedrijfslogo. Wij voegen uw logo toe aan uw account zodat u het steeds, wanneer u bent ingelogd, kunt selecteren.

Amsterdamflora

1e Const. Huygensstraat 57
1054BS Amsterdam

Openingstijden

Maandag

08:30 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 18:00

Vrijdag

08:30 - 18:00

Zaterdag

08:30 - 18:00

Zondag

Gesloten

Bezorgplaatsen

Hieronder vindt u alle plaatsen waar Amsterdamflora kan bezorgen.