Thuiswinkel Waarborg
7 Dagen versgarantie
Achteraf betalen mogelijk
Bestel in slechts 3 stappen
  • Bloemist Duoplant

Winkelpand Duoplant

Duoplant is een veelzijdig familiebedrijf dat zich dagelijks inzet voor het leveren van bloemen en planten aan onze zowel particuliere als zakelijke klanten en zijn wij niet meer weg te denken uit de regio Aalsmeer en omstreken.

Naast onze eigen kweek, halen wij ook onze producten vers bij kwekers uit de regio en kopen wij onze bloemen en planten in op de bloemenveiling in Aalsmeer waar wij onze eigen inkoopplaatsen hebben. Wij kopen daar niet alleen op orders in, maar als de prijzen in de markt zakken slaan wij onze slag, zodat wij dagelijks speciale aanbiedingen aan kunnen bieden aan onze klanten in zowel binnen- als buitenland.

Duoplant maakt het verschil door de toewijding van de medewerkers. We slagen er in om met een klein en hecht team de order in goede staat af te leveren. Iedere medewerker kent de stappen van het proces (van inkoop en verwerking tot en met transport) en we maken het werk altijd met elkaar af.

Wij streven ernaar om de producten scherp in te kopen en zorgvuldig te verpakken voor weg- en luchttransport. Onze ervaring en samenwerking met de leveranciers en de klanten, maken dat we op ieder moment in het proces snel de juiste beslissing over assortiment en kwaliteit kunnen nemen.

Duoplant

Legmeerdijk 274
1187NL Amstelveen

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:30

Dinsdag

09:00 - 17:30

Woensdag

09:00 - 17:30

Donderdag

09:00 - 17:30

Vrijdag

09:00 - 17:30

Zaterdag

09:00 - 17:30

Zondag

Gesloten

Bezorgplaatsen

Hieronder vindt u alle plaatsen waar Duoplant kan bezorgen.
Detailfoto 2 Duoplant
Detailfoto 3 Duoplant