Thuiswinkel Waarborg
7 Dagen versgarantie
Achteraf betalen mogelijk
Bestel in slechts 3 stappen
  • Bloemist Flowers in Business

Flowers in Business

Als Almeerse bloemist verzorgen en bezorgen wij al uw opdrachten voor levering in Almere. Bestellingen van bloemen, boeketten, bloemstukken, rozen, rouwbloemen, fruitmanden, overige bloemen en/ of cadeauartikelen kunt u tot 16.00 uur bestellen en aan ons doorgeven voor levering op de zelfde dag in de volgende stadsdelen van Almere: Almere haven, Almere buiten, Almere stad, Almere hout, Almere pampus en Almere-poort.

Van huis uit zijn wij gespecialiseerd in leveringen aan bedrijven. Door onze specialisatie kunnen wij onze klanten een hoog service niveau garanderen. Indien u vragen heeft over wat wij voor u privé of voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contactmet ons op.

Wij verzorgen tevens uw opdrachten voor levering in Nederland via ons netwerk met landelijke dekking voor 13.00 uur besteld kan vaak nog dezelfde dag geleverd worden , en mede door onze internationale contacten ook wereldwijd het liefst minimaal een dag van te voren opgeven en voor landen in het verre oosten zoals Azië , Indonesië , Australië , Japan en Nieuw Zeeland het liefst minimaal 48 uur van te voren in verband met het tijdsverschil.

Flowers in Business

Salsastraat 42
1326NZ Almere

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:00

Dinsdag

09:00 - 17:00

Woensdag

09:00 - 17:00

Donderdag

09:00 - 17:00

Vrijdag

09:00 - 17:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Bezorgplaatsen

Hieronder vindt u alle plaatsen waar Flowers in Business kan bezorgen.