Onze andere merken

Zakelijk | Inloggen

Planten

Planten online bestellen

Via Topbloemen.nl kun je gemakkelijk en snel online planten bestellen. Je kunt de al bloeiende kamerplanten inclusief pot versturen als geschenk. Dit is een uniek cadeau dat lang meegaat. De planten kun je in heel Nederland laten bezorgen. Vandaag bestellen, is vandaag leveren (of kies een latere bezorgdatum) op kantoor, in de ziekenhuiskamer of gewoon bij iemand thuis!

Planten als compleet cadeau bestellen en laten bezorgen
Bij Topbloemen.nl laat je planten bezorgen die als cadeau zijn verpakt. Je stuurt niet alleen een mooie plant met lange levensduur, maar ook een fraaie pot en het kaartje erbij mee! Planten versturen kan voor iedere gelegenheid, denk ook aan een bedankje of beterschapswens. Op deze pagina vind je ons gehele planten assortiment. Laat bij een van de planten een extraatje bezorgen in de vorm van een fles wijn of knuffelbeer. Verras je dierbare, collega of buurman met dat beetje extra van Topbloemen.nl!

Bestel voor 14.00 uur en ontvang je bestelling vandaag nog
Het snel laten bezorgen van planten is geen probleem voor ons. Heb je nog vlug een origineel cadeau nodig? Zorg er dan voor dat je de planten voor 14.00 uur online bestelt. Dan regelen wij dat onze aangesloten bloemisten de planten dezelfde dag nog laten bezorgen. Omdat we samenwerken met meer dan 500 lokale bloemisten, is deze snelle levering door heel het land mogelijk.

Snel en eenvoudig planten in pot versturen
Online planten bestellen en versturen via Topbloemen.nl gaat snel en eenvoudig in enkele stappen. Niet voor niets beoordeelden meer dan 100.000 klanten ons gemiddeld met een 9. Naast planten, kun je ook verschillende boeketten online bestellen, zoals een boeket rozen. Heb je vragen over het laten bezorgen en versturen van planten, of over bloemen bezorgen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088-110 8000. Heb je een plant cadeau gekregen en wil je meer informatie over de verzorging of andere tips? Op deze pagina vind je informatie over onze mooiste kamerplanten.

Welke kamerplant heb jij ontvangen?

Kijk op onze onderhoud kamerplanten pagina voor meer informatie en tips over onze planten