Je kunt online via Topbloemen.nl snel een bloemstuk met wijn laten bezorgen als je nog op zoek bent naar een geschikt cadeau voor iemand die jarig is of iets anders te vieren heeft. Wanneer het je lukt om de gekozen bloemen en de fles wijn voor 14.00 uur online bij ons te bestellen, ontvang je deze dezelfde dag nog in huis. Hierbij krijg je de keuze uit een breed assortiment aan verschillende boeketten en verschillende soorten wijn. Het online bestellen en laten thuisbezorgen van bloemen en een fles wijn kan al vanaf €39,95.

Lees meer

Een bloemstuk met wijn als zakelijk geschenk

Via Topbloemen.nl kun je ook zakelijk een bloemstuk met wijn laten bezorgen op ieder adres in Nederland. Zo laat je op een attente manier aan je werknemers of relaties zien dat je hen waardeert. Wil je bloemen en een fles wijn online bestellen in grote aantallen? Neem dan contact met ons op en we spreken de mogelijkheden met je door.

Kies zelf welke bloemen en fles wijn je online wilt bestellen

Wanneer je bloemen met een fles wijn online wilt bestellen en laten thuisbezorgen, kun je bij ons uit verschillende bloemstukken en soorten wijn kiezen. Wil je witte wijn, rosé, rode wijn of ga je toch liever voor een fles bubbels? Dit is allemaal mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor witte bloemen met witte wijn, een roze bloemstuk met rosé of rode bloemen met een fles rode wijn door in onze online webshop op ‘Bestellen’ te drukken.

7 -dagen-versgarantie

Jouw bloemen met wijn kun je door ons laten thuisbezorgen, waarna je nog minstens zeven dagen geniet van een mooi bloemstuk. Wij geven namelijk op iedere bestelling in heel Nederland een 7-dagen-versgarantie. Dit is mogelijk omdat er meer dan 500 plaatselijke bloemisten zijn aangesloten aan ons netwerk. Hierdoor is er altijd een bloemist bij jou in de buurt die een vers bloemstuk met lekkere wijn kan bezorgen. Niet voor niets worden we met een gemiddeld cijfer van 9.1 beoordeeld door meer dan 100.000 klanten.

Bestel je bloemen met wijn voor 14.00 en we laten ze dezelfde dag bezorgen

Wil je de bloemen met wijn graag snel thuisbezorgd hebben, zodat je deze dezelfde avond nog als geschenk kunt geven? Plaats je order dan voor 14.00 uur online en je ontvangt je bloemstuk met wijn gegarandeerd nog diezelfde dag. Je bloemen met wijn kun je via enkele eenvoudige stappen online bestellen en laten thuisbezorgen. Voeg desgewenst nog een persoonlijk kaartje toe aan je bestelling of kies ervoor om je bestelling anoniem te verzenden. Heb je een specifieke wens? Neem dan contact met ons op.

Neem eenvoudig contact op met onze klantenservice

Wil je online bloemen met een fles wijn bestellen en deze laten thuisbezorgen, maar heb je hierbij speciale wensen? Onze bloemisten staan voor je klaar en leveren desgewenst maatwerk voor je. Hierbij kun je zelf de waarde kiezen van jouw bestelling en je wensen doorgeven. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen naar 088 110 8000. We spreken de mogelijkheden graag met je door. 

Thuiswinkel Waarborg
7 Dagen versgarantie
Achteraf betalen mogelijk
Bestel in slechts 3 stappen
 • Bloemen met wijn of bubbels
  Een heerlijke combinatie!

  Een bloemstuk gestoken in een lage schaal met daarin
  verwerkt een heerlijke fles wijn of bubbels

  Perfect voor een feestelijke gelegenheid!

   

Bestellen kan nog! Eerst mogelijke bezorgmoment: morgen

Bloemen en wijn

Bloemstuk met rode prestige wijn

Bloemstuk opgemaakt in een platte schaal met daarin verwerkt een fles heerlijke rode Prestige wijn. Afgewerkt met roze en rode rozen en mooie bladmaterialen.

€ 35,95

€ 35,95

Bloemstuk met witte prestige wijn

Bloemstuk opgemaakt in een platte schaal met daarin verwerkt een fles heerlijke witte Prestige wijn. Afgewerkt met witte rozen en mooie bladmaterialen.

info wijn:

€ 35,95

€ 35,95

Bloemstuk met rose prestige wijn

Bloemstuk opgemaakt in een platte schaal met daarin verwerkt een fles heerlijke rose Prestige wijn. Afgewerkt met roze rozen, lila accenten en mooie bladmaterialen.

info wijn:

€ 35,95

€ 35,95

Bloemstuk met rode en rose prestige wijn

Bloemstuk opgemaakt in een platte schaal met daarin verwerkt 2 heerlijke flessen Prestige wijn. Rood en rose. Afgewerkt met rode rozen, gerbera's en mooie bladmaterialen.

€ 45,95

€ 45,95

Bloemstuk met rode en witte prestige wijn

Bloemstuk opgemaakt in een platte schaal met daarin verwerkt een fles heerlijke witte en rode Prestige wijn. Afgewerkt met witte rozen en mooie bladmaterialen.

€ 45,95

€ 45,95

Bloemstuk met Cava

Bloemstuk opgemaakt in een glazen platte schaal met daarin verwerkt een fles heerlijke Cava. Afgewerkt met witte rozen en mooie bladmaterialen.

€ 55,95

€ 55,95